MENI
policija poziva

POLICIJA POZIVA “U GOSTE” Dan otvorenih vrata PU splitsko-dalmatinske

Policija obavještava da će se u četvrtak, 22. veljače 2018. u sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske (Split, Trg Hrvatske bratske zajednice 9) održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se promovirati rad Srednje policijske škole “Josip Jović”, u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018/2019. godinu.

Ispred zgrade sjedišta Policijske uprave od 10:00 do 15:00 sati bit će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, na kojima će se građani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel, prevencija), te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.

Kao uvod u Dan otvorenih vrata, u zgradi PU splitsko-dalmatinske bit će održana konferencija za medije, istog dana s početkom u 10:00 sati.

Ukoliko ste završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju, hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate želju postati policajac/policajka, pozvani ste da 22. veljače dođete ispred Policijske uprave, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Također, policija poziva i ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da im se pridruže na Danima otvorenih vrata!

Komentiraj