Roditelji učenika i studenata u Splitu nezadovoljni gužvom na “Prometovoj” prodaji karata

Građanska inicijativa splitskih roditelja “Volim ovaj grad” oglasila se u petak priopćenjem izražavajući nezadovoljstvo što se na prodajnom mjestu pokaznih karata gradskog prijevoznika “Promet” u Solinskoj ulici stvaraju gužve te ondje čeka i po nekoliko sati za kupnju pokaznih karti za njihovu djecu – učenike i studente.

“Na prodajnom mjestu ‘Prometa’ u Solinskoj ulici svakodnevno se od početka nove školske godine stvara red i do 100 osoba te se do nabave pokazne karte čeka i više od tri sata. Razlog tomu je što su otvorena samo dva šaltera pa nam je čudno zašto ‘Promet’ ne otvori još nekoliko šaltera što bi smanjilo dugotrajna čekanja u redu,” navodi se u priopćenju građanske inicijative splitskih roditelja “Volim ovaj grad.

“Smatraju kako nije u redu da se gradski prijevoznik “Promet” tako odnosi prema svojim korisnicima.”Nije u redu da se ovako nešto događa u drugom gradu po veličini u Hrvatskoj,” naglašava se u priopćenju. Pri tomu se poziva gradski prijevoznik “Promet” da uvažava svoje korisnike.”Ako su građani tolerantni i strpljivi čekajući u redu pred šalterom, onda ih ne treba ignorirati nego je nužno bolje se organizirati na prodaji pokaznih karata za početak školske i akademske godine,” poručili su iz splitske inicijative “Volim ovaj grad.”

Reci što misliš

Lost Password

0