MENI
sve je spremno

Splitske gradske službe spremne za osmi Ultra Europa festival

Na sastanku Splitskog gradonačelnika Andre Krstulović Opare u četvrtak s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i službi zaključeno je kako su sve službe u cijelosti spremne za osmi Ultra Europe festival koji će se ove godine na splitskom Poljudu održati od 6. do 8. srpnja, priopćeno je iz Gradske uprave.

“Gradske službe će pružiti pomoć i podršku, posebice gradskim kotarevima koji se nalaze u neposrednoj blizini poljudskog stadiona, kako bi se stanovnicima olakšao svakodnevni život,” rekao je Krstulović Opara.

Kako je priopćeno, raspravljalo se i o reguliranju prometa u Splitu za vrijeme ovogodišnje Ultre, osiguravanju dovoljnog broja kemijskih wc-a, pojačanom dežurstvu vatrogasaca, policajaca i djelatnika Hitne pomoći, te o dodatnim autobusnim linijama i planu čišćenja stadiona.

Marin Grubišić – predstavnik tvrtke MPG Live, organizatora Ultra festivala, zahvalio se na suradnji i potpori Grada Splita i komunalnih poduzeća koji su, kako je rekao, također zaslužni za uspjeh cijelog projekta.

Komentiraj