Splitski polumaraton kreće u nedjelju!

Splitski polu maraton, odnosno utrka duga 21 kilometar kreće ovu nedjelju od 9 sati ujutro iz centra grada, a planira se dolazak više stotina trkača.Natjecatelj Boris Martinec navodi kako mu ovo nije prvi put da se utrkuje.

“Volim ovakve utrke, jer pobjeda uopće nije niti bitna, nego samo završavanje i ulazak u finiš, ali i druženje, te upoznavanje ljudi koje donosi ovakav događaj”,rekao je Martinec za Splitski dnevnik.

Riječ je o 17. po redu polu maratona u Splitu, a trkaća staza ide uz Rivu,Dioklecijanovu Palaču, Grgura Ninskog, Đardin, Općinu, ulicu Domovinskog rata, ulazi se u vojarnu Sv.Nikola u Lori, Poljudski stadion, u park šumu Marjanu kojoj su rekreacijski centar Bene i Oceanografski Institut, pa se uz muzej Hrvatskih Arheoloških spomenika i dolazi na zapadni dio Splitske luke.

Stoga će sav promet u centru grada i zapadnoj obali biti zatvoren za potrebe polumaratona i ostalih utrka od 08:45 do 11:00 sati.Rezultati polumaratona bit će objavljeni odmah nakon utrke, a službeno proglašenje pobjednika predviđeno je u 12:00 sati.

Reci što misliš

Lost Password

0