Tribina o cijepljenju djece u knjižnici Marka Marulića

U gradskoj knjižnici Marka Marulića večeras od 18.30 će se raspravljati o aktualnoj temi procjepljivanja djece od kojeg mnogi strahuju.

Tribinu pod nazivom “Cijepljenje djece – istine i zablude” organizira udruga Ruke ljubavi iz Solina, a tim povodom razgovarali smo s dopredsjednicom udruge Moranom Magaš Perišić.

“Mi smo prvi dio ove tribine imali prije nekoliko mjeseci, a budući da je interes bio stvarno velik, odlučili smo se napraviti drugi dio – kako bi svi oni koji nisu stigli pitati doktore sve što ih zanima, sad mogli to učiniti”, rekla nam je Magaš Perišić.

Dodaje kako su roditelji danas jako zbunjeni kada se radi o procjepljivanju, jer dosta informacija crpe s interneta, upitnih portala i istraživanja.

“Upravo zbog toga pozvali smo doktore, cijenjene stručnjake da otvoreno porazgovaraju sa svima oko eventualnih nedoumica”, kazala je dopredsjednica udruge.

Stručnjaci koji se danas očekuju na spomenutoj tribini su profesor Ivo Ivić, specijalist infektolog i doktorica Vesna Barišić, voditeljica odsjeka za distribuciju cjepiva pri NZJZ.

“Pozivamo još jednom sve roditelje, ali i sve druge zainteresirane da nam se pridruže večeras u 18.30 u velikoj dvorani Gradske knjižnice Marka Marulića, gdje ćemo održati našu tribinu Cjepljenje djece – istine i zablude. Dođite i informirajte se”, poziva Magaš Perišić.

Reci što misliš

Lost Password

0