U Splitu za subotu najavljen “snijeg”, ali i svi filmovi za samo 7 kuna

U subotu 2.12. će sve ulaznice biti samo 7 kuna, a akcija vrijedi za oba CineStar kina u Mall of Splitu i Jokeru. Dodaci na ulaznicu naplaćuju se po redovnom cjeniku.

Uz to, od 3. do 5. prosinca ulaznice će se u oba kina moći kupiti po posebnoj akciji 1+1 gratis, a danas je započela pretprodaja online i na blagajnama kina.

Blitz-CineStar u Split dovodi najbolju svjetsku 4DX tehnologiju zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s tvrtkom CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX tehnologiji. Jedinstvena 4DX™ dvorana gledateljima će pružiti potpuno uključujuće kino iskustvo, kao da su dio filma. Specifičnost ove dvorane je više od 15 specijalnih efekata od kojih će najnoviji, SNIJEG, prvi moći isprobati baš splitski gledatelji.

Uz najveće kino hitove, u novom splitskom kino multipleksu posjetitelje očekuju i pokloni, besplatne degustacije te niz aktivnosti za najmlađe, kao što su face painting, maskote i brojna druga iznenađenja. Ulaznice je moguće kupiti online i na blagajnama kina u Jokeru, a u Mall of Splitu ulaznice će se moći kupiti od 2. prosinca. Uz svaku kupljenu ulaznicu osigurana je jedna ulaznica gratis, dok će posjetitelji na dar dobiti i kupon s kojim se ostvaruje 50% popusta za iduću kupnju ulaznice koji vrijedi do 5. veljače 2018. te se može iskoristiti u oba CineStar kina u Splitu (Joker i Mall of Split). Dodaci na ulaznicu se naplaćuju po redovnom cjeniku. CineStar je za svoje Loyalty članove priredio i posebnu pogodnost – uz nadoplatu od 200 kn na Stars Club 2X Bonus Classic kartici do 1. prosinca posjetitelji na dar dobivaju 4DX ulaznicu za redovne 4DX projekcije po izboru u CineStaru 4DX Mall of Split.

Posjetitelje novog splitskog CineStara očekuje i Cinema Bar jedinstvenog modernog dizajna čije uređenje potpisuje dizajnerski dvojac Dean Franić i Saša Šekoranja, koji su prethodno dizajnirali i poznati Kaptol Boutique Cinema. Novi će splitski CineStar biti četrnaesto CineStar kino u Hrvatskoj, drugo u Splitu te najveće i najsuvremenije kino u Dalmaciji.

Više informacija o akcijama, kino programu i kupovini ulaznica pronađite na www.blitz-cinestar.hr

Reci što misliš

Lost Password