Večeras na Rivi Matt Shaft: Virtuoz na violini koji ide stopama 2Cellosa

Njegova priča neodoljivo podsjeća na onu 2Cellosa

Večeras će nas na Rivi od 20 sati zabavljati Matt Shaft! Matej Magdić je frontman banda multiinstrumentalist koji sam snima apsolutno sve instrumente na svojim pjesmama jer smatra da je to jedini način da svoje brojne glazbene ideje zaokruži u skladnu cjelinu. Uz njega će na splitskom koncertu nastupiti Karlo Magdić (bubnjevi), Antonino Šimić (bas), Ivan Kero (Klavijature).

Matt je virtuoz na violini i kroz svoje pjesme trudi se prožeti tradicionalne glazbene elemente, modernima, a to mu dobro i uspijeva. Kako je uspio uklopiti violinu u modernu pop glazbu, a vidimo da zna dobro napraviti i “cover” nekih svjetski popularnih pjesama, Shaft bi mogao imati svijetlu budućnost na glazbenoj sceni. Njegova priča neodoljivo podsjeća na onu 2 Cellosa, koji su svoju karijeru gradili sličnim putem, preko YouTubea, obradama stranih i domaćih hitova.

Najznačanije svirke dosada su mu bile u Kset-u, Rockmarku, Vinylu, u finalu Imagine festivala 2016, INmusicu 2017 te Karlovačko RockOff-u na kojem je njegov zadnji singl “Budi radostan” dobio nagradu za najemitiraniji singl cijelog festivala. Svoj stil opisuje kao mješavinu popa, folka, indiea.

Evo što možete večeras očekivati na Rivi:

Reci što misliš

Lost Password