Velike gužve u Velebitskoj: “Okreću se preko dvije pune crte jer nemaju živaca čekati u koloni!”

Nastavljaju se radovi za postavljanje plinovoda u Velebitskoj ulici.

Radovi za postavljanje plinovoda u Velebitskoj ulici i dalje traju, već neko vrijeme zatvorena je jedna traka u Velebitskoj u smjeru centra što nerijetko stvara gužve za sve one koji prolaze tom rutom.

Od danas je zatvorena jedna traka i u suprotnom smjeru na križanju Velebitske i Ulice Bruna Bušića, što je od jutra stvorilo ogromne gužve u oba smjera.

Čitatelj Splitskog dnevnika poslao nam je fotografije kako to sve skupa izgleda dok se “živcirao čekajući u koloni”, a također nam je napomenuo kako su se drugi vozači “slabijih živaca”, redom okretali preko pune dvije crte odlučni potražiti alternativni put ka svom odredištu. 

“Skoro je došlo do sudara u dva navrata samo što sam ja bio tamo!”, ispričao nam je objašnjavajući kako Splićani lagano gube strpljenje za ljetne gužve na koje smo navikli usred sezone, a čemu nimalo ne pridonose radovi na cestama koje redvito “trpimo” tijekom ljeta na gradskim prometnicama.

Stoga, vozači, ako možete pokušajte alternativnim prometnicama da biste izbjegli gužve u Velebitskoj, a ako ste ipak primorani, oboružajte se strpljenjem!

Reci što misliš

Lost Password

0