MENI
zdrav život

Vježbanje na otvorenom, uvjeti za trčanje i bicikliranje Splićanima treba biti dostupno i besplatno

Povodom Svjetskog dana zdravlja Pametno je organiziralo događaj posvećen vježbanju i zdravom načinu života
Stranka Pametno protekli je vikend organizirala vježbanje na otvorenom i bicikliranje na Marjanu, kako bi ukazali na potrebu zdravog načina života. Okupili su članove, simpatizere i zainteresirane građane koji su zabavno i zdravo proveli subotnje i nedjeljno popodne.

“Split treba biti grad zadovoljnih i zdravih građana. Da bismo to ostvarili, trebamo im omogućiti razne načine rekreacije po gradskim kotarevima. Vježbanje na otvorenom, uvjeti za trčanje i bicikliranje, sve to građanima treba biti dostupno u blizini i besplatno, angažirajući volontere koji se time inače bave. To su tek neke od ideja kako građani mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, boraveći na otvorenom i družeći se sa svojim susjedima”,  kaže Marijana Puljak, kandidatkinja za gradonačelnicu grada Splita koja je i sama sudjelovala u ovom ‘zdravom vikendu’, prigodno nazvanom Zdravo, Splite.

“U svakom gradskom kotaru omogućit ćemo građanima da kvalitetno žive, od vježbanja i zdravog načina života do rješavanja komunalnih problema u kojima prednjači problem nedostatka parkinga”, zaključuje Puljak, poučena iskustvom obilaska gotovo svih gradskih kotareva.

Komentiraj