OGLAS

radovi kasne / Zbog buke s gradilišta hotela u Dućama ne može se spavati do 3 ujutro: 'A neki se dižu u 6 radit!'

'Dobra večer svima i pozdrav iz Duća', započinje građanin koji je snimio video radova na gradilištu u 1 sat iza ponoći.

24.3.2017.
8:13
VOYO logo

Hotel Plaža Duće, objekt je kojeg gradi tvrtka Andro Internacional d.o.o. u mjestu Duće, kraj Omiša.

Radovi na objektu su započeli prošle godine u travnju, a procjena izgradnje projekta je prva polovina travnja. Objekt je kao (kompjutorska simulacija) objavljen na Booking.com-u gdje se mogu izvršiti rezervacije. No, s obzirom da radovi kasne, investitor radove obavlja tijekom čitavog dana, a od nedavno i tijekom noć, javlja Jadranski radio, a prenosi splitskidnevnik.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijska postaja Omiš, zaprimila je nekoliko prijava zbog buke koja dolazi s gradilišta u ranim jutarnjim satima (iza 01.00 sat). Naime, prema zakonu o remećenju javnog reda i mira, zabranjena je buka u vremenu od 14 – 17 sati, kao i nakon 21 sati. Nažalost, buka koja nastaje na gradilištu dolazi od teške mehanizacije (kao što možete vidjeti u videu koji je snimljen iza ponoći ), odnosno strojeva koji nikako ne bi smjeli raditi u naselju u vremenu iza 21 sati. Sinoć, su radovi također trajali do 03:00 sata ujutro, a policija je zaprimila nekoliko poziva građana koji od silne buke s gradilišta ne mogu spavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobra večer svima i pozdrav iz Duća”, započinje građanin koji je snimio video radova na gradilištu u 1 sat iza ponoći.

“Dok većina ljudi u ovo doba spava, kod nas spavanja nema. Policija je pozvana zbog remećenja javnog reda i mira, ali mira i dalje nema. A neki se dižu u 6 radit!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priču je istražio Jadranski radio – policija je po pozivu obvezna izaći na teren i napisati prekršajnu prijavu, no ne može zaustaviti radove unatoč remećenju javnog reda i mira! Nadalje, građevinska inspekcija upućuje na nadležno komunalno redarstvo koje bi trebalo reagirati… u ovom slučaju riječ je o Općini Dugi Rat, odnosno Jedinstveni upravni odbor čiji odgovor se još uvijek čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominje se kako je sporni hotel je sufinanciran s 10.000.000,00 kn bespovratnih sredstava EU Fondova za regionalni razvoj, putem Ministarstva poduzetništva.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo