26-godišnja samohrana majka u traumatskoj komi treba vašu pomoć u skrbi o trogodišnjem sinu

Apel za pomoć je na svom FB profilu objavila Tena Pokrivka, a njena objava se tom društvenom mrežom dijeli brzinom munje

Posljednjih dana Facebookom se širi nova humanitarna akcija, ovaj put za teško ozlijeđenu Tihanu Šorman, koja je na jedva preživjela prometnu nesreću prošle godine.

Apel za pomoć je na svom FB profilu objavila Tena Pokrivka, a njena objava se tom društvenom mrežom dijeli brzinom munje.

Njezinu objavu Vijesti.hr su prenile u cijelosti:

“Apel za humanitarnu pomoć Tihani!!

Tihana Šorman (26 g.) je samohrana majka 3-godišnjeg Dine čiji je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći 2016. godine. Tihana živi u Podravskim Podgajcima.

Dana 19.03.2017. u jutarnjim satima pri odlasku na posao Tihana je teško stradala pri slijetanju svog vozila na mokrom kolniku udarivši u drvo te je pri tome teško ozlijedila glavu.

Nakon iznimno teške operacije Tihani je život spašen praktički iz kliničke smrti.

Trenutno zdravstveno stanje Tihane zahtjeva punu skrb i brigu s obzirom da se nalazi u stanju traumatske kome te nije kontaktna, ne može samostalno gutati te se hrani putem ugrađenog pega u želudac, pluća joj se moraju čistiti od sluzi putem ugrađene kanile, samostalno ne može držati uspravno glavu, ima ugrađen kateter i pelene…

S obzirom na Tihanino stanje i skori otpust iz bolnice majka će biti prisiljena dati otkaz kako bi se mogla u potpunosti posvetiti skrbi o Tihani i njenom 3-godišnjem sinu.

Obiteljsku kuću roditelji moraju u vrlo kratkom roku adaptirati i prostor preurediti kako bi mogli skrbiti i brinuti o Tihani i njenom 3-godišnjem sinu Dini.

S obzirom na visoke troškove prilagođavanja prostora nepokretnom ležećem bolesniku molimo dobre ljude i firme da nam pomognu u okviru svojih mogućnosti u prenamjeni i opremanju prostora.

Unaprijed hvala svim ljudima koji su nam u mogućnosti pomoći!

RAČUN ZA UPLATU POMOĆI :

HR5823400093213856632“, napisala je Tena.

❤❤❤❤Apel za humanitarnu pomoć Tihani!!Tihana Šorman (26 g.) je samohrana majka 3-godišnjeg Dine čiji je otac poginuo…

Posted by Tena Pokrivka on 31. srpnja 2017

Reci što misliš

Lost Password

0