Bruno Šimleša komentirao napad na Zdravka Mamića: “Ponekad se sramim ovih prostora”

‘Hrpetina je bolesnih komentara i to je stvarno žalosno. Ajmo za početak brisati barem oni koji prijete smrću i drugima žele smrt’, prokomentirao je Bruno Šimleša

Savjetnik GNK Dinama Zdravko Mamić u utorak je propucan u Tomislavgradu gdje je s obitelji išao posjetiti očev grob piše Vijesti.hr.

Čim su mediji izvijestili o događaju, društvenim mrežama masovno su se počeli širiti komentari na ovu vijest, među kojima je bilo i mnogo onih negativnih.

To se nije svidjelo hrvatskom sociologu, kolumnistu i voditelju Bruni Šimleši, koji je nedavno dospio u centar pažnje javnosti nakon javnog sukoba s pjevačicom Lidijom Bačić u RTL-u Danas, i koji je na svom Facebook profilu prokomentirao cijelu situaciju s komentarima napada na Zdravka Mamića.

“Ponekad se sramim ovih prostora. A to se redovito dogodi kad bacim pogled na komentare ispod članaka jer ih brdo nema ni minimum ljudskosti. Stvarno nisam ljubitelj lika i djela Zdravka Mamića, ali ne možeš, jednostavno mu ne možeš željeti smrt. Nikome. I tu nema nikakvog ali…

Hrpetina je bolesnih komentara i to je stvarno žalosno. Bilo bi zdravo kad bi izbrisali i sve koji vrijeđaju, koriste govor mržnje, ma čak i one koji komentiraju, a da nisu ni pročitali članak, no ovo je već previše piše Vijesti.hr.

Ajmo za početak brisati barem oni koji prijete smrću i drugima žele smrt”, napisao je Šimleša.

Reci što misliš

Lost Password

0