Humanitarna večer “Noć prijatelja Dalmacije” za prikupljanje pomoći Centru za rehabilitaciju “Fra Ante Sekelez”

Zavičajno Društvo Dalmacije organizira kulturno – humanitarnu večer pod nazivom „Noć prijatelja Dalmacije“ u Opatiji, 08.prosinca 2017.godine s početkom u 20:00 sati.

Cilj humanitarne večeri je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Centru za rehabilitacijuFra Ante SekelezVrlika. Centar „Fra Ante Sekelez“ ustanova je socijalne skrbi koja pruža pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja čitave Hrvatske. Unutar centra korisnicima se pružaju usluge stanovanja, prehrane, brige o zdravlju, socijalnog rada, psihosocijalne rehabilitacije, fizikalne i radne terapije te aktivnog provođenja vremena.

Humanitarno – kulturna večer održat će se 08.12.2017 u hotelu Royal Opatija s početkom u 20:00 sati. Kulturni dio programa voditi će Edita Lučić Jelić, a nastupiti će klapa Iskon, Terezija Kusanović te Robert Kurbaša.

Cijena ulaznice je 380,00 kuna po osobi, a uključuje degustacijsku večeru u šest slijedova i pripadajuće vino te kulturni dio programa. Vrhunski gastro doživljaj priređuje osoblje restorana “Fešta” iz Kornata.

Ulaznice su dostupne su na sljedećim prodajnim mjestima: prostorije udruge (Korzo 40), restorani Ugor, Municipium, Roko Opatija te Bonaca Kastav.

Zavičajno društvo Dalmacije poziva sve ljude velikog srca da se priključite ovom humanitarnom događaju kupnjom ulaznice za humanitarnu večer ili donacijom na poseban račun udruge, IBAN: HR63 2330 0031 3215 7002 5.

Humanitarna večer „Noć prijatelja Dalmacije“ nastavak je drugih uspješnih humanitarnih djelovanja Zavičajnog Društva Dalmacije iz Rijeke. Unazad godinu dana osigurane su vrijedne donacije Centru za rehibilitaciju Rijeka, Centru za autizam Rijeka te DVD Žrnovnica.

Zavičajno društvo Dalmacije udruga je koja se osim humanitarnim radom bavi i očuvanjem kulturnog i regionalnog naslijeđa, njeguje kulturu dijaloga i promišljanja o aktualnim političkim, društvenim i poslovnim okolnostima.

Reci što misliš

Lost Password