MENI
Blokada prometa

Kaos na Jadranskoj magistrali: Dubrovački taksisti prosvjeduju protiv Ubera

Prema njihovim riječima, radi se o spontanom okupljanju kojim žele potaknuti na poštivanje Zakona, javlja Dubrovački dnevnik.
Podsjetimo, taksisti su u više navrata izjavili kako Uber ne vozi sukladno hrvatskim propisima, a njihove je navode potvrdio i sam premijer Andrej Plenković.
Kako je Dubrovački dnevnik ekskluzivno objavio, ovih dana je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture podnijelo optužni prijedlog za ukidanje aplikacije Uber.
“Inspekcija cestovnog prometa Prekršajnom sudu u Zagrebu uputila je optužni prijedlog protiv tvrtki Uber Croatia d.o.o. i Uber International Holding BV, 21. srpnja ove godine, a daljnje postupanje i odluka u nadležnosti je Suda”, odgovorili su iz Ministarstva na upit Dubrovačkog dnevnika.
Inače, očekuje se kako će oko 10.30 u Dubokoj Ljutoj predsjednik Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Dubrovnik Božo Miletić dati izjavu za medije. Članovi Facebook grupe Radarska kontrola Dubrovnik i okolica Dubrovnik izvijestili su kako su se stvorile ogromne kolone koje se ne miču pa se svakako ne savjetuje prolazak tim područjem.
Razvoj situacije pratite na našem portalu i Dubrovačkom dnevniku

Komentiraj