MENI
nova usluga

Mobilni šalter za upravne poslove u Blatu, Vela Luci i Orebiću

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova putem kojeg građani mogu ishoditi osobne isprave tijekom kolovoza dolazi na područje Blata, Vela Luke i Orebića, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Riječ je o prijenosnim šalterima upravnih poslova putem kojih građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju te podnijeti zahtjev za osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu kao i registraciju vozila.

Sve potrebne uplate mogu se obaviti gotovinskim plaćanjem, ali je potrebno da građani donesu fotografije potrebne za izradu dokumenata, poručuju iz policije.

Pozivaju građane, posebno one kojima je otežan dolazak u policijsku postaju ili sjedište policijske uprave, da iskoriste usluge mobilnog šalterskog ureda koji će se nalaziti na slijedećim lokacijama: u Blatu 7. kolovoza od 8 do 14 sati u zgradi Općine Blato, u Vela Luci 9. kolovoza od 8 do 14 sati u Zadružnom domu i u Orebiću 23. kolovoza od 8 do 14 sati u zgradi Općine Orebić.

Komentiraj