Neobične pritužbe naših gostiju: “Osoblje je bilo preljubazno, sve smo potrošili na napojnice!”

Turisti koji pohode različite destinacije tijekom godišnjeg odmora uvijek imaju neke primjedbe, pa čak i kada se vraćaju kući zadovoljni, piše Slobodna Dalmacija.

Ponekad su njihove pritužbe na mjestu, ponekad pretjerane, ali ima i onih koje svakako spadaju u katagoriju “vjerovali ili ne”.

Tako neke putničke agencije turisti prozivaju zbog neplanirane trudnoće, a neki ih krive što im partner zbog ‘iznimne tolerancije na golotinju’ dolazi u napast počiniti nevjeru.

Slobodna Dalmacija donosi nekoliko odabranih bizarnih i pomalo smiješnih prigovora turista.

“Momak i ja smo rezervirali sobu s dvije postelje, a dobili smo sobu s bračnom posteljom. Mislim da ste vi krivi zato što sam na godišnjem zatrudnjela. Da ste nam dali sobu kakvu smo rezervirali, to se ne bi dogodilo”, napisao je u pritužbi mladi par.

“Sunčanje u toplesu treba zabraniti. Moji praznici su bili uništeni jer je moj partner neprestano promatrao druge žene”, požalila se ogorčena gospođa.

Na putu preko Aljaske putnik se žalio na niske temperature i zatražio naknadu troškova za kupnju tople odjeće koju nisu ponijeli sa sobom te dodao: “Sva putovanja bi trebalo organizirati u tople krajeve. Nisam bio u mogućnosti kupati se i kući sam se vratio bez željene preplanulosti”, napisao je u pritužbi.

Jedan par se, vjerovali ili ne, pritužio na prijaznost i izvrsnu poslugu u hotelu, zbog čega su za napojnice potrošili puno više novca nego što su planirali. Naravno, to je bio razlog da od turističke agencije zatraže povrat tog novca.

“Rezervirali smo izlet u vodeni park, a nitko nas nije obavijestio o tome da moramo sa sobom ponijeti kupaće kostime i ručnike”, još je jedan od bisera.

Eto, dragi ugostitelji, ako mislite da imate previše posla s nepodnošljivim gostima koji se žale na sve i svašta, uvijek se sjetite da postoji netko još gori.

Reci što misliš

Lost Password