Prijavljena petorica napadača na dubrovačke taksiste

Dubrovačka policija u ponedjeljak je potvrdila da je pritvorila 21-godišnjaka iz Splita kojega zajedno s još četiri osobe u dobi od 21, 22 i 29 godina tereti za “sudjelovanje u tučnjavi” – neslužbeno, napadu na taksiste koji su prosvjedujući protiv Ubera otežavali prilaz zračnoj luci.

Policija je izvijestila da je napadače otkrila “provodeći kriminalističko istraživanje”, nakon čega je za njima raspisala potragu i poduzela mjere traganja.

Mladića koji je pritvoren uhitili su u nedjelju na splitskom području, a naknadno je zajedno s još četvoricom kazneno prijavljen za sudjelovanje u tučnjavi.

“Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja”, priopćila je policija.

Pozivajući se na izjave očevidaca lokalni mediji su izvijestili da je skupina napadača u petak prijepodne kombijem prepriječila put trojici prosvjednika na Jadranskoj magistrali nedaleko Zvekovice, vozače izvukla iz automobila i izudarala ih rukama, nogama, ali i bejzbol palicama.

Policija je potvrdila da je jedna osoba pritom teško ozlijeđena, zbog čega je zadržana na bolničkom liječenju, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Reci što misliš

Lost Password

0