Raspjevani Mamić: Između dva suđenja zapjevao “Inati se, Slavonijo!”

Mamić se jučer pojavio pred zgradom osječkog Županijskog suda, no pravosudni policajci objasnili su mu kako mu je zabranjen ulazak. Nakon neuspješnog pokušaja ulaska u sudnicu, savjetnik Dinama posjetio je udrugu navijača kluba u Jarmini, mjestu kraj Vinkovaca, gdje je i te kako gostoljubivo dočekan, pišu Vijesti.hr

Između dva ročišta na suđenju u Osijeku bilo mi je zadovoljstvo posjetiti Dinamovu navijačku utvrdu u Jarmini – općini…

Posted by Zdravko Mamić on 11. rujna 2017

“Između dva ročišta na suđenju u Osijeku bilo mi je zadovoljstvo posjetiti Dinamovu navijačku utvrdu u Jarmini – općini pored Vinkovaca u kojoj sva srca kucaju za naš klub! Njihov entuzijazam i gostoprimstvo razlog su zbog kojeg ću nastaviti borbu za čast našeg kluba i sve što sam do sada u njemu napravio na ponos navijača, te motiv zbog kojeg ću nastaviti dalje sa svojim radom”, objavio je Mamić na Facebook stranici.

Nije ni ovaj put propustio zapjevati i podići atmosferu. Odlično raspoložen zabavljao se uz pjesmu “Inati se, Slavonijo”, što možete pogledati u nastavku:

Inati se, Slavonijo, ljepota nek tvoja boli, nema onog ko te ne zna, ko te ne zna, a ne voli! 🇭🇷🎼👌

Objavljuje Zdravko Mamić u Ponedjeljak, 11. rujna 2017.

Dan ranije, nakon što mu je zabranjen ulazak u zgradu suda, Mamić je izrazio uvjerenje da će sudski proces presuditi na njegovu stranu.

“Najvažnije mi je da u dokaznom postupku dokažemo ono što vidi i slijep i gluh, da je to jedna montaža, izmišljeni proces i to je moja jedina želja i siguran sam u to. Ako se desi nešto drugo, jer sve je moguće u ovoj državi, onda budite sigurni da ću iskoristiti svoja prava od svih mogućih sudova, i hrvatskih i europskih, da ovo osporim jer to više nije normalno. Tu nema prava na pravično suđenje”, izjavio je Mamić.

Reci što misliš

Lost Password

0