Studentica koja je šmrkala na predavanju izbačena s Verna

Već se neko vrijeme na društvenim mrežama dijeli šokantan video sniman mobitelom koji prikazuje kako ženska osoba konzumira kokain ili sličnu drogu tijekom predavanja na Veleučilištu Vern.

Spomenuto veleučilište je već u srijedu na svojim službenim stranicama objavilo priopćenje:

“Veleučilište VERN’ zaprimilo je informaciju o videomaterijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentice u prostorima veleučilišta. Odmah po primitku navedene informacije Veleučilište VERN’ pokrenulo je odgovarajuće pravne i druge postupke.

Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove te će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim.

Odjel za komunikacije

Veleučilište VERN”

Studentica izbačena s Verna

Povjerenstvo Veleučilišta utvrdilo je da je doista riječ o njihovoj studentici, o prostorima Veleučilišta i da je ona svojim činom prekršila odredbe iz ugovora, ali i nanijela štetu Veleučilištu.

Dekan i Uprava  donijeli su odluku o raskidu ugovora o studiranju. O tome su već obavijestili i studenticu. Ovakvo ponašanje osuđuje dekan i Uprava, ali i Udruga studenata Verna iz koje poručuju da se slažu sa sankcijama, da je ovo nedopustivo i da se ne smije tolerirati.

Ovime se šalje i  upozorenje da se među mladima događaju loše stvari koje treba spriječiti jer su posljedice loše za cijelo društvo.

Reci što misliš

Lost Password