MENI
jednostavnije plaćanje

USKORO DOSTUPNO Parkiranje će se moći platiti kreditnim i debitnim karticama

Tvrtka Opatija 21 putem javne nabave kupila je od Liburnija parkinga sve njihove aparate za naplatu i jedino vozilo pauk za 527 tisuća kuna.

Štok navodi da je ovlašteni vještak tu imovinu Liburnija parkinga procijenio na 539 tisuća kuna. Štok dodaje da je u Opatiji 21 zaposleno 17 novih radnika, od čega njih deset na poslovima naplate i kontrole parkiranja.

“Također, kupili smo tri nova uređaja za naplatu parkiranja i prateći softver za nešto manje od 200 tisuća kuna. Radi se o uređajima najnovije generacije koji će korisnicima omogućiti niz pogodnosti, poput plaćanja parkirne karte kreditnim i debitnim karticama, kupovine dnevne parkirne karte ili ulaznica za manifestacije u dvorani »Marino Cvetković«. Ti aparati bit će postavljeni početkom travnja u ulici Maršala Tita”, pojašnjava direktor Opatije 21 Igor Štok.

Kako piše Novi list, Štok kaže da je Opatija 21 omogućila internetsku prodaju svih svojih usluga te je za njihovu aktivaciju potrebno posjetiti poslovnicu i registrirati se kao korisnik usluga. Nakon toga građani više neće morati dolaziti u Opatiju 21, već će iz svojih domova upravljati korisničkim računom i on line plaćati usluge.

Komentiraj