MENI
O VELIKOM POTENCIJALU KOTARA MERTOJAK

Pametno: Za novi i bolji Mertojak

Nakon što je četiri godine bio kotarski vijećnik, Marin Jukić iz stranke Pametno, nakon 17. lipnja planira razvijati Mertojak kao kotar po mjeri svakog stanovnika, u ulozi predsjednika kotara.

Zajedno sa svojom ekipom s liste, u sastavu Ante Žuvan, Kristina Vidan, Alen Harapin, Tonka Ninčević, Toni Jukić i Marin Šobajić, učinit će Mertojak kotarom poželjnim za život stanovnika svih dobnih skupina, od male djece do umirovljenika.

“U novom sazivu borit ćemo se za izgradnju toliko potrebne školske dvorane, uredit ćemo košarkaško igralište i ostale sportske terene u kotaru i inzistirati na izgradnji dodatnih etaža na garažama, realizaciji urbanog vrta, zelenih otoka i podzemnih kontejnera u našem kotaru”, kaže Marin Jukić, nositelj liste Pametno za kotar Mertojak i dodaje: “Ovo je tek dio ideja, konstantno razgovaramo s našim susjedima, pitamo, brinemo. Prije nekoliko dana u parku smo postavili držač za bicikle, kako bi naši sugrađani mogli bezbrižno ostaviti svoje bicikle dok odmaraju ili se s djecom igraju na igralištu”.

Ideja ni volje nam ne nedostaje, ističu u Pametno, i pozivaju svoje susjede i sugrađane da 17. lipnja izađu na kotarske izbore i biraju Pametno, na Mertojaku listu broj 2.

“Važno je brinuti o otpadu, sanirati nered i oštećene ulice i nogostupe, pružiti stanovnicima najbolje moguće uvjete života u kotaru, i to će nam biti jedina misija, realizirati sve potrebe, želje i gušte naših susjeda”, zaključio je Jukić

Komentiraj