Ivan Pernar podijelio svoje iskustvo i prozvao medije: “Mediji stvarno šire strah od muslimana, rekao sam u srcu – ma valjda nije terorist”

Zastupnik živog zida, Ivan Pernar, ovoga je puta prozvao medije i optužio ih da šire islamofobiju

Ponukan vlastitim iskustvom s Couchsurfinga, Ivan Pernar je progovorio o terorizmu i islamofobiji, jasno istaknuvši kako smatra da su upravo mediji odgovorni za sustavno širenje straha od muslimana.

Naime, zastupnik Živog zida kazao je kako ima profil na spomenutoj platformi te da zbog toga u njegovu domu često prespavaju nepoznati ljudi. Povod Pernarova prozivanja medija za širenje straha od muslimana bio je gospodin islamske vjeroispovijesti, s ruskom adresom., koji je putem Couchsurfinga zatražio smještaj u Pernarovu domu pišu Vijesti.hr.

“Kako imam profil na Couchsurfingu, često puta kod mene prespavaju nepoznati ljudi. Trenutno je jedan mladi Njemac koji će ostati na 3 dana. Zašto vam ovo pišem jest zamolba jednog muslimana iz Rusije da prespava kod mene. Prvi osjećaj kada sam dobio njegov upit bio je strah, a to je zato jer u medijima za muslimane čuješ u pravilu kada se radi o terorističkom napadu ili nekoj drugoj vrsti nasilja”, napisao je Pernar na svom Facebook profilu pišu Vijesti.hr.

“Tada sam rekao u svom srcu, “ma valjda nije terorist, primit ću ga u svoj dom”. Smiješno, ali mediji stvarno šire strah od muslimana. A muslimani ako prikrivaju nasilje, ako se ne ograde od njega, tada cijela zajednica njihova biva etiketirana makar nemala veze s tim.“, napisao je Pernar,” zaključio je.

Foto: Facebook

Reci što misliš

Lost Password

0