Pernar pojasnio svima na koji način funkcionira HDZ-ov slogan “vjerodostojno”

“HDZ jest vjerodostojna stranka, samo što birači ne znaju čitati između redova”, poručio je Ivan Pernar

Saborski zastupnik Ivan Pernar na svom se Facebook profilu osvrnuo na vijest o povećanju prireza u Splitu s 10 na 15 posto, objasnivši svima kako funkcionira HDZ-ov popularni slogan iz izborne kampanje “vjerodostojno”.

“Sada sam baš vidio posljednju nevjerodostojnost HDZ-a, povećanje prireza u Splitu s 10 na 15% što će svim Splićanima smanjiti plaće.

Dok su bili u oporbi govorili su protiv povećanja prireza u Splitu, protiv poreza na nekretnine, protiv ćirilićnih ploča u Vukovaru, rekli su da će zaustaviti iseljavanje mladih, a oni odlaze u rekordnom broju, da će smanjiti broj blokiranih, a njih nikad više, da će dati 1000 eura za svako novorođeno dijete, da će Hrvatska biti jedna od najrazvijenijih zemalja Europske unije itd pišu Vijesti.hr.

Uglavnom, ako vas zanima stvarna politika HDZ-a, samo sve što obećavaju i govore u izbornoj kampanji čitajte obratno

Mi ćemo >> Mi nećemo Mi nećemo >> Mi hoćemo Mi smo za >> Mi smo protivMi smo protiv >> Mi smo zaHrvatska će >> Hrvatska nećeHrvatska neće >> Hrvatska će

Na taj način ćete lako moći znati pravi program HDZ-a i onda sukladno tome kada izađete na izbore znate kakvu politiku će provoditi ako im date glas. Tako nećete poslje moći reći da ste bili prevareni ili da ste očekivali jedno, a dobili drugo pišu Vijesti.hr.

Drugim riječima, HDZ jest vjerodostojna stranka, samo što birači ne znaju čitati između redova”, poručio je Pernar na Facebooku.

Sada sam baš vidio posljednju nevjerodostojnost HDZ-a, povećanje prireza u Splitu s 10 na 15% što će svim Splićanima…

Posted by Ivan Pernar on 6. rujna 2017

Reci što misliš

Lost Password

0