Po život opasne ozlijede u Supetru zadobio 33-godišnji muškarac

Trideset trogodišnji muškarac teško je i po život ozlijeđen u ponedjeljak navečer u Supetru na Braču,  te je prevezen u splitsku bolnicu, a policija utvrđuje okolnosti ozljeđivanja 33-godišnjaka koji je pronađen ispred obiteljske kuće, nakon što se prethodno sukobio s 38-godišnjakom, doznaje se u utorak u splitskoj policiji.

 Prema dosadašnjim informacijama, oko 21:50 sati u Supetru u Ulici 18. rujna 33-godišnjak je fizički napao 38-godišnjeg muškarca, lakše ga ozljedivši. U tom slučaju policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti događaja.

 Nakon tog incidenta 33-godišnjak je otišao s mjesta sukoba i, kako se neslužbeno doznaje, stigao u kuću gdje živi s 40-godišnjakinjom, te je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira.

Kako su u međuvremenu policajci tragali za njim zbog prvog incidenta, ubrzo su dobili novu dojavu o narušavanju javnog reda i mira, a 33- godišnjaka su pronašli teško ozlijeđenog ispred kuće.

 Pružena mu je liječnička pomoć i utvrđeno da je zadobio ubodnu ranu u području prsišta i otvorenu ranu glave, što je okarakterizirano kao ozljede opasne po život te je prevezen na liječenje u Klinički bolnički centar Split.

 Proveden je očevid te se provodi istraga o utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja.  Prema do sada prikupljenim, ali nepotvrđenim informacijama, neslužbeno se doznaje da su ozljede mogle nastati kao posljedica samoozljeđivanja.

 

Reci što misliš

Lost Password

0