Poklepoviću amputirali potkoljenicu, ali on ne gubi vedar duh: “Sad će to biti sve dobro, opet ću ja do Poljuda”

“Dobro je sve, prošla operacija, brzo ću doma, ali ja bih radije pričao o nogometu, o balunu i komentarima”

Stanko Poklepović (79) opet je bolnici, proživljava neugodne dane, ali nipošto ne gubi duh, makar nije lako: Legendarni trofejni trener Hajduka ponovno je podvrgnut operativnom zahvatu, lijeva noga mu je amputirana do koljena, hospitaliziran je u splitskoj bolnici, operaciju je uspješno obavio poznati kirurg dr. Ante Kanjer.

Špaco je u splitskoj bolnici na Firulama, na odjelu vaskularne kirurgije:

“Znam ja, sad ćete vi mene pitati o bolesti mojoj, tegobama i kako mi je. Dobro je sve, prošla operacija, brzo ću doma, ali ja bih radije pričao o nogometu, o balunu i komentarima… I da komentiram vaše komentare”, govori Poklepović za Slobodnu Dalmaciju.

To bi mu bio poseban gušt. Bit će opet prilike…

“Nego šta nego će bit, opet ću ja do Poljuda”, šjor Stanko se ne da, osjeti se njegov vječni optimizam u čvrstom glasu.

Šta se dogodilo, interesira nas. Nema krzmanja u Poklepovića, otvoreno se priča:

“Prilikom nedavne operacije kuka, kad sam pao na Braču i morao na operaciju, e, pa uslijed toga došlo je do zastoja i začepljenja u krvnim žilama u lijevoj nozi s kojom sam i ranije imao tegoba. Počeli su se sad stvarati novi problemi i postojala je realna opasnost od suhe gangrene i većih komplikacija. Doktor Kanjer mi je savjetovao amputirati lijevu nogu do potkoljenice. Sad će to bit sve dobro, bolje. I smetnje bi trebale prestati”, rekao je Špaco za Slobodnu Dalmaciju.

Reci što misliš

Lost Password

0