Svijet se smije Hrvatskoj zbog Marka Skeje: “Ovo je čovjek koji tvrdi da nije fašist, a nosi brkove poput Hitlerovih”

Daily Mail također podsjeća da je Skejo poznat po ekstremističkim stavovima i izjavi da je Ante Pavelić ‘najveći sin hrvatskog naroda’

Bivši ratni zapovjednik HOS-ove bojne “Rafael Boban” Marko Skejo postao je i međunarodna “zvijezda” nakon što se pojavio na konferenciji za novinare predstavnika HOS-a o ploči koja je prvo postavljena u Jasenovcu, a potom skinuta i premještena u Novsku pišu Vijesti.hr.

Naime, britanski tabloid Daily Mail objavio je priču o toj press konferenciji. Daily Mail tako piše o “ismijavanju hrvatskog aktivista koji tvrdi da nije fašist, a nosi brkove poput Hitlera”, pa ističe kako se Skejo na press konferenciji pojavio noseći kravatu s HOS-ovim grbom i pozdravom “Za dom spremni”.

Britanski list podsjeća da je Skejo priveden na proslavi Dana pobjede u Kninu nakon što je sa skupinom istomišljenika urlao ustaški pozdrav “Za dom spremni”. Daily Mail također podsjeća da je Skejo poznat po ekstremističkim stavovima i izjavi da je Ante Pavelić “najveći sin hrvatskog naroda”.

Prikaži sliku na Twitteru:

https://twitter.com/EricGordy/status/905740300450136064/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.vijesti.rtl.hr%2Fnovosti%2Fhrvatska%2F2720065%2Fsvijet-se-smije-hrvatskoj-zbog-skeje-ovo-je-covjek-koji-tvrdi-da-nije-fasist-a-nosi-brkove-poput-hitlerovih%2F

Reci što misliš

Lost Password

0