Vatrogasci ugledali šokantne snimke kamera: Djevojka zapalila vatru u kanti i mirno odšetala

Prema snimci koju je objavio DVD Drvenik vidljivo je da djevojka namjerno izaziva vatru u košu za smeće

Policijska uhićenja osumnjičenika za podmetanje požara zabrinula su javnost, posebice time što je ovoljetna sezona požara bila jedna od najgorih u povijesti. Dokaz zabrinutosti zbog, kako mnogi smatraju, podmetnutih velikih požara, jest i snimka nadzornih kamera jedne suvenirnice, na kojoj se jasno vidi da piromanka podmeće požar u košu za smeće pišu Vijesti.hr.

“U noći 6.9. pripadnici DVD-a Drvenik su uočili plamen u kanti za smeće i ugasili ga misleći da nema razloga za brigu jer je vjerovatno zaostali opušak cigarete ili slično”, započeli su objavu vatrogasci na društvenoj mreži.

Međutim, vatra je izazvana namjerno, pokazuje snimka koju možete pogledati u nastavku:

U noći 06.09. pripadnici DVDa Drvenik su uočili plamen u kanti za smece i ugasili ga misleci da nema razloga za brigu jer je vjerovatno zaostali čik cigarete ili slično. Ispostavilo se da ipak nije tako bilo kad su se ujutro provjerile nadzorne kamere obliznje suvenirnice…Policija kontaktirana, istraga u tjeku.

Posted by DVD – Drvenik on 8. rujna 2017

Djevojka, naime, podmeće požar pomoću zapaljenog papirića. Vidjevši da se vatra razbuktala, bezbrižno odlazi s mjesta događaja pogledavši tek u desnu stranu je li ju netko vidio. Bilo je to u 1 sat iza ponoći, stoga je jasno da nitko nije bio na ulici, ali zabilježila ju je kamera obližnje suvenirnice pišu Vijesti.hr.

Mještali su prepoznali piromanku, koja je završila na policijskom ispitivanju.

Reci što misliš

Lost Password

0