Isprobaj speed dating u Klubu mladih Split!

Nakon prvog vrlo uspješnog eventa Upoznaj nekog novog!Klub mladih Split vas poziva na Christmas Cupid – božićno izdanje zabavne igre upoznavanja temeljene na pravilima speed datinga.

Događaj će se održati 15.12.2017. u 20 h u Klubu mladih Split. Iz Kluba su unaprijed i odgovorili na eventualna pitanja koji bi oni koji se prijave mogli imati oko samog eventa:

TKO

Cure i dečki 20-32 godina koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda pronaći i najbolji Božićni poklon – ljubav!

ŠTO

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od 5 minuta. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova mi ćemo razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga, na vama je da se dogovorite za daljnje druženje s osobom koja vam se sviđa i kojoj se vi sviđate! 

ZAŠTO

Christmas Cupid odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba. U ugodnoj božićnoj atmosferi Kluba očekuje vas zanimljivo druženje uz hranu i piće naših sponzora, a ovoga puta pripremamo i posebno iznenađenje za sudionike! Božićne kape, brade, rogovi, pletenice i slični dodaci su dobrodošli. Da bi zabava potrajala duže, nakon Christmas Cupida druženje uz live svirku nastavljamo u obližnjem caffe baru Dreamers.

KAKO

Prijavi se  ispunjavanjem prijavnice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjxnxAbYB7eLkgJuaqwYPP8XujToqR7NxZezFI6U_gtcKMeg/viewform?usp=sf_link do utorka 12. prosinca 2017.

Zbog organizacijskih razloga iz Kluba mladih mole da se šalju samo sigurne prijave, odnosno nemogućnost dolaska javiti na SpeedDateKms@gmail.com

PITANJA

Što ako mi nitko ne bude zanimljiv?

U slučaju da ne sretneš nekoga tebi zanimljivog, s događaja ćeš otići bogatiji/a za jedno zanimljivo i korisno iskustvo. Christmas Cupid je osmišljen kao igra u kojoj možeš bez pritiska drugih upoznavati ljude, a bez obaveze da druženje nastaviš. Također, imaš priliku istražiti i usavršiti svoje komunikacijske vještine i steći veće samopouzdanje.

Što ako ću imati tremu i nikome se ne svidim? Ne želim se osramotiti.

Ne brini, vrlo vjerojatno ćemo svi imati tremu! Ovom događaju je glavna svrha ponuditi  pristupačan način upoznavanja putem igre. Zato samo kreni, što više ljudi upoznaš, to će daljnje upoznavanje biti opuštenije i zabavnije. Privatnost tvojih rezultata je osigurana, stoga razloga za veliku tremu i nema!

Što nakon ”Upoznaj nekog novog”?

Nakon Christmas Cupida, e-mailom ćete biti obaviješteni u slučaju obostranog sviđanja između tebe i tvojih speed date partnera/ica. Također ćeš dobiti njihov kontakt i oni tvoj, što znači da je daljnji razvoj vašeg poznanstva isključivo na vama. Kontaktirajte i dogovorite se za daljnje druženje! 

Kontakt: Maja Kustec 095 878 0446

Reci što misliš

Lost Password