MENI
PODIJELIO ISKUSTVA

Ivan Pernar objasnio kakva je to moralna žena: "Nisu sve kao moja djevojka i majka"

U objavi u kojoj je komentirao i TV pretplatu, Pernar se osvrnuo na žene i ustvrdio da “nemaju sve morala i kućnog odgoja”
Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom Facebooku je napisao objavu o TV pretplati. Naime, radi se o samo jednoj od niza objava na tu temu, ali Pernar se u njoj raspisao o moralu i to kod žena pišu Vijesti.hr.
“Pitao sam sad djevojku plaća li TV pretplatu. Veli naravno da ne i da nikome ne odgovara na zvono, isključivo ako zvoni netko s kim se prethodno dogovorila. Ako se uvjeri da je ta osoba tek onda otvara vrata.
Sretan sam da imam takvu djevojku jer mnoge žene puštaju nepoznate muškarce u kuću, zamislite da pozvoni silovatelj ili lopov i predstavi se kao TV inkasator i žena ga pusti u kuću.
Mene su roditelji koji također ne plaćaju TV pretplatu učili istu stvar, sine, nikada ne otvaraj nepoznatim ljudima.
Sjećam se i moje majke, nikada joj ne bi palo na pamet puštati nepoznate muškarce u kuću ili im otvarati vrata. Bila je poštena i vjerna žena mom ocu! Nažalost, nisu sve žene kao moja djevojka i majka. Nemaju sve morala i kućnog odgoja!” napisao je Pernar.

Pitao sam sad djevojku plaća li TV pretplatu. Veli naravno da ne i da nikome ne odgovara na zvono, isključivo ako zvoni…

Objavljuje Ivan PernarUtorak, 12. rujna 2017.

Komentiraj