Ivan Pernar objasnio kakva je to moralna žena: “Nisu sve kao moja djevojka i majka”

U objavi u kojoj je komentirao i TV pretplatu, Pernar se osvrnuo na žene i ustvrdio da “nemaju sve morala i kućnog odgoja”

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom Facebooku je napisao objavu o TV pretplati. Naime, radi se o samo jednoj od niza objava na tu temu, ali Pernar se u njoj raspisao o moralu i to kod žena pišu Vijesti.hr.

“Pitao sam sad djevojku plaća li TV pretplatu. Veli naravno da ne i da nikome ne odgovara na zvono, isključivo ako zvoni netko s kim se prethodno dogovorila. Ako se uvjeri da je ta osoba tek onda otvara vrata.

Sretan sam da imam takvu djevojku jer mnoge žene puštaju nepoznate muškarce u kuću, zamislite da pozvoni silovatelj ili lopov i predstavi se kao TV inkasator i žena ga pusti u kuću.

Mene su roditelji koji također ne plaćaju TV pretplatu učili istu stvar, sine, nikada ne otvaraj nepoznatim ljudima.

Sjećam se i moje majke, nikada joj ne bi palo na pamet puštati nepoznate muškarce u kuću ili im otvarati vrata. Bila je poštena i vjerna žena mom ocu! Nažalost, nisu sve žene kao moja djevojka i majka. Nemaju sve morala i kućnog odgoja!” napisao je Pernar.

Pitao sam sad djevojku plaća li TV pretplatu. Veli naravno da ne i da nikome ne odgovara na zvono, isključivo ako zvoni…

Posted by Ivan Pernar on 12. rujna 2017

Reci što misliš

Lost Password