MENI

Julius Meinl vas poziva na Barista Championship u Splitu

Julius Meinl bira najboljeg baristu u Hrvatskoj i poziva vas da 2. lipnja od 9.00 sati dođete na splitsku Rivu, podržite kandidate, uživate u vrhunskoj Julius Meinl kavi i koktelima te se zabavite uz program natjecanja koji će voditi Luka Nižetić. Nakon proglašenja pobjednika, Julius Meinl vam od 21.00 sat poklanja koncert Giuliana.

Julius Meinl Barista Championship natjecanje počinje u 11.00 sati i sastoji se od tri kruga u kojem sudjeluje dvadeset odabranih natjecatelja:

  1. krug: LATTE ART

– 20 kandidata u zadanom roku mora napraviti «latte art» sukladno crtežu koji su dobili bacanjem kocke.

  1. krug: KOKTEL S POTPISOM

– 6 odabranih kandidata u zadanom roku mora napraviti koktel od sastojaka koji su im zadani i koje dobiju na kolu sreće.

  1. krug: HIPSTERSKI LATTE ART

– 2 finalista u zadanom roku moraju napraviti «latte art» u neobičnoj posudi (vazi/pepeljari/školjci…)

Kandidate ocjenjuje stručni žiri vrsnih poznavatelja kave i poznatih osoba iz javnog života: Atilla Molnar (MONIN, prvak Mađarske u barista natjecanju), Nik Orosi (Eliscaffe, najuspješniji barist u Hrvatskoj), Ivan Škarika (Hotel&Key Account Manager, Julius Meinl), Anamarija Asanović (modna dizajnerica), Ana Gruica (hrvatska glumica i fitness instruktorica) i Mate Janković (poznati chef i autor kuharice: Croatia: The Cookbook).

Pridružite nam se, dobro se zabavite i saznajte tko je najbolji barista u Hrvatskoj.

Komentiraj