Kad je Harry sreo Meghan

 Britanski princ Harry (33) i holivudska glumica Meghan Markle (36) u ponedjeljak su objavili da su se zaručili i da će se vjenčati u proljeće iduće godine, kazavši u intervjuu za BBC da se njihov odnos razvio “iznimno brzo nakon sastanka na slijepo”. 

“Činjenica da sam se u Meghan zaljubio tako nevjerojatno brzo bila mi je potvrda da su se posložile sve zvijezde, sve je bilo savršeno. Ova lijepa žena ušla je u moj život, a ja sam ušao u njezin”, rekao je Harry za BBC. 

Upoznala ih je zajednička prijateljica čiji identitet nisu htjeli otkriti. Nakon samo dva susreta odlučili su zajedno provesti odmor u Bocvani, a u rujnu ove godine prvi su se put pojavili zajedno u javnosti u Torontu. 

Markle je ponosno pokazala zaručnički prsten s tri dijamanta koji je dizajnirao sam Harry. Središnji dijamant je iz Bocvane, a dva manja sa strane iz osobne su kolekcije njegove pokojne majke Diane. 

“Dizajnirajući prsten za Meghan znam da će i ona, na neki način krenuti na ovo ludo putovanje s nama. Na vijest o mojim zarukama s Meghan mama bi bila presretna”, kazao je Harry, koji je zbog svoje opštenosti u javnosti i pomalno buntovna imidža jedan od najpopularnijih članova kraljevske obitelji. 

“S obzirom na to da nije bilo suđeno da upoznam Harryjevu majku, vrlo mi je važno da znam da je i ona dio svega ovoga”, rekla je Markle za BBC.

Uz osmijeh je ispripovijedala da ju je Harry zaprosio kleknuvši na koljena dok su “pekli piletinu”. 

Jedna od prvih stvari o kojima smo Harry i ja razgovarali kad smo se sreli bile su razne stvari koje želimo napraviti u svijetu i o tome u kojoj smo mjeri oboje angažirani i uporni kada želimo napraviti neku promjenu, rekla je Markle, dodavši da joj nije bilo baš drago to što su svi fokusirani na činjenicu da je njezin otac bijelac nizozemsko-irskog porijekla, a majka Afroamerikanka.

Istaknula je da se ponosi time što je i otkud dolazi.

Poput supruge princa Williama, Kate, ni Meghan neće postati princeza odmah nakon vjenčanja s Harryjem. Vjerojatno će Harry dobiti titulu vojvode, pa će Meghan postati vojvotkinja. 

Markle je rođena u Los Angelesu 1981. Otac joj je bio direktor rasvjete u tv-sapunicama, a majka klinički terapeut. Razveli su se kad je Meghan imala šest godina. 

Prvi se put na televiziji pojavila 2002. u epizodi serije “General hospital”, a potom u više tv-programa i filmova. Popularnost je stekla u seriji “Face”. 

Markle je objavila da se nakon zaruka s Harryjem više neće baviti glumom, baš kao što je od toga odustala i mnogo poznatija Grace Kelly postavši monegaškom kneginjom.

Na zarukama su im čestitali mnogi, među ostalima, kanadski premijer Justin Trudeau i bivši američki predsjednik Barack Obama. 

Reci što misliš

Lost Password