Luka i Stjepan ‘razvalili’ Varšavu, pripremite se za Split!

Nakon što su sinoć održali svoj prvi nastup u Varšavi u sklopu europske turneje „Score“ na društvenim mrežama oduševljeno su komentirali početak svog glazbenog putovanja – ‘Hvala Varšava, početak turneje nije mogao biti bolji!’ 

I zaista početak rasprodane eurospke turneje, nije ni mogao biti bolji.

Varšava je jedva dočekala 2CELLOS, a oduševljenje nisu krili već prvim taktovima ovog dvojca, miljenika publike cijelog svijeta, ali i velikog broja poznatih osoba koji su tijekom njihove karijere izrazili želju za zajedničkim suradnjama.

Foto: Jakub Janecki

Rasprodana europska turneja nastavlja se danas u Beču, u 23. studenog u Parizu, 24. studenog u Zurichu, 25. studenog u Brusselsu, 30. studenog u Amsterdamu i mnogim drugim europskim gradovima.

Dvojac koji je osvojio svijet svojim uvijek zanimljivim interpretacijama će u sklopu ove europske turneje „Score“ održati i dva koncerta u Hrvatskoj – 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni.

Svjetski poznati violončelistički dvojac dosad je nastupio samo jednom u Splitu, i to prije čak pet godina, a u Zagrebu su prošlog ljeta zabavljali publiku na Tomislavcu gdje se okupilo više od pedeset tisuća ljudi. Dodatni razlozi zašto i hrvatska publika svoje ulaznice želi imati na vrijeme!

Foto: Jakub Janecki

Na istoimenom albumu 2CELLOS obradili su filmsku glazbu koja će biti predstavljena i hrvatskoj publici sljedeće godine, točnije u ožujku. Video spotovi za album „Score“ snimani su na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske, a kadrovi za posljednji spot snimljeni su u Splitu za predivni ljubavni film „Love Story“, a njezinu izvedbu će sljedeće godine publika u Splitu imati prilike čuti i uživo.

Foto: Jakub Janecki

Album na kojem se nalazi filmska glazba bilježi neke od najvećih uspješnica svih vremena kao što su: My Heart Will Go On” iz filma “Titanic , “Now We Are Free” iz “Gladijatora”, “For the Love of a Princess” iz filma “Hrabro srce“, “Moon River” iz “Doručka kod Tiffanyja,” te “May It Be” iz “Gospodara prstenova.” 

Budite i vi dio europske turneje i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Ulaznice se nalaze u prodaji u sklopu sustava Eventim (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). 

Tekst: Lida Hamar Paladin 

Reci što misliš

Lost Password