Za sv. Nikolu zabavite se uz Belfast Food na Adventu ispred Galerije umjetnina

Sutra, na sv. Nikolu i službeno počinje adventski program na novoj lokaciji splitskog Božićnog sajma, u Ulici kralja Tomislava, ispred Galerije umjetnina.

Četiri ugostiteljske kućice izraženog šarma i odlične gastro-ponude među kojima i kućica Rudolf, koja je godinama bila omiljeno okupljalište brojnih Splićana na Rivi preselila je ispred Galerije gdje će biti u društvu Vile spize, Noel i Chibe. Smjestilo se na novoj lokaciji i nekoliko trgovačkih kućica i onih za jednostavno ugostiteljstvo među kojima će “Luka Ice Cream & Cakes” uz fritule imati i ponudu kolačića.

Splićani su s ovim novim konceptom napokon dobili i adventsku lokaciju s dobrom gastronomskom ponudom pa će se ispred Galerije od srijede moći pojesti divljač kod Rudolfa, škartoceti i pašteta od bakalara, zapečena palenta s inčunima, razne vrste humusa, leća i fažol s kobasicama, sendviči s filetiranim srdelama punjene repovima kozica, sendvič s biftekom…

“Mi dobro znamo koji su pravi gušti Božića! Naši su se ugostitelji potrudili oko ponude hrane, a osim veselog, šarenog uređenja, kućice ispred Galerije imat će definitivno najbolju ponudu i spize i glazbe u gradu. Izmjenjivat će se nastupi DJ-a, ‘jazzić’ na zidiću, jam session večere s nogu, imat ćemo u ponudi i pravi Božićni ‘marendin’ uz čašu prosecca ili dobrog vina”, u ime organizizjavila je Martina Radovčić ispred organizatora.

Kako doznajemo, sutrašnji koncert Belfast Food održat će se na prirodnoj pozornici lokacije, na terasi ugostiteljskog objekta Galerije Umjetnina te će se slika projicirati na kuli nasuprot terase.

“Definitivno najtoplije mjesto u Splitu ove zime je na Adventu ispred Galerije umjetnina jer osim lijepo uređenih kućica, dobre svirke i zimskih delikatesa s nama ćete biti i u odličnom društvu!”, zaključili su organizatori.

Reci što misliš

Lost Password