Tajči završila na operaciji: “Osjetila sam mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima”

Suprug Tatjane Cameron Tajči nije otkrio detalje oko operacije

Suprug Tatjane Cameron Tajči ponovno je završio na operaciji. Liječnici su Matthewu Cameronu uklonili 750 mililitara tekućine iz plućne maramice koja mu je pritiskala srce. Tolika količina tekućine začudila je i same liječnike.

“Bol prije samog zahvata bila je brutalna. Zbog operacije su me morali ‘skinuti’ s morfija i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao disati, srce bi mi počelo luđački lupati uslijed najmanjeg pokreta rukom, nisam bio u stanju ni obrisati suzu s lica. Sad sam napokon bolje, zahvaljujući vama i vašim molitvama”, napisao je Matthew na Facebooku. U istom postu otkrio je i da je Tajči završila na operaciji piše Tabloid.hr.

Detalje nije otkrivao, ali naglasio je da nije ništa preozbiljno te da je zahvat bio dugo planiran.

“Razočaran sam jer nisam mogao biti uz nju jer se upravo ona pokazala kao najveći borac u ovoj mojoj priči. Njoj je puno teže brinuti se za mene i bespomoćno me gledati kako se mučim, nego što je meni proživljavati ovo što proživljavam”, dodao je Matthew, a Tajči je prokomentirala: “Dok su me ubadali iglama, osjetila sam samo mali dio onoga kroz što moj suprug prolazi već mjesecima. Divim mu se jer nijednom nije pokleknuo, nije se predao, nije dozvolio strahu da ovlada njime i oslabi ga. U njemu je sva sila i snaga života.”

A few nuts and bolts:Surgery went fine. They were quite shocked that they drained 750ml of fluid from the pleura…

Posted by Matthew Shane Cameron on 11. rujna 2017

Reci što misliš

Lost Password

0