MENI
potpuni preokret

Tri, dva, jedan – kuhaj! Niti jedan ovotjedni par nije prošao u top 10

Pakleno slane tikvice, sirovo meso, nemaštovita jela, ispodprosječni deserti i kruška punjena kamenom. Žiri naprosto nije mogao vjerovati da će ovakve kulinarske katastrofe pronaći na tanjurima u ovom natjecateljskom showu.

“Koliko je to bilo loše, dotukli su me”, kazao je Ivan Pažanin, koji danas naprosto nije imao riječi kojima bi opisao još jedan propali dan, ali zato njegove kolege nisu štedjele komentare.

“Ima svakakvih ljudi koji dođu ovdje, ja ne znam zašto, valjda da budu na televiziji. Ja bih se pripremio van pameti, ja bih trenirao za ovakvo natjecanje, ne znam kako ih nije sramota”, nezadovoljno je komentirao Tomislav Špiček.

Mate Janković odbio je kušati većinu glavnih jela jer je to sve već viđeno i jako loše pripremljeno. I kada su mislili da će im bar deserti ostaviti sladak okus u ustima, dogodio se još jedan debakl.

“Ja obožavam palačinke i skoro svaka mi je dobra, ali gore od ovog u životu nisam probala”, zgražala se Mateja Domitrović Sabo, dok je Mate skoro ostao bez zuba zagrizavši kamen koji se nalazio u kruški punjenoj čokoladom i lješnjacima, a očito i kamenjem!

Na kraju, kada se sve zbroji, odlučeno je da se kandidatima oduzmu svi bodovi i da nitko ne prolazi dalje. S obzirom na sve što su teškom mukom probali, žiri je odlučio da nijedan par u ovom tjednu neće proći u slijedeći krug natjecanja.

“Mi želimo jesti dobru hranu, mi više volimo biti oduševljeni nego razočarani, ali nakon današnjeg menija od tri slijeda, naša doza frustracije se digla do te mjere da jednostavno nismo mogli dopustiti da netko od vas nastavi natjecanje. Zato je najpoštenije da se zahvalimo jedni drugima, bilo je zadovoljstvo upoznati vas kao ljude, ali nikako nije bilo zadovoljstvo jesti vašu hranu“” iskreno im se obratio Janković i tako zaključio treći tjedan.

Žiri se iskreno nada da ih u sljedećem tjednu očekuju nešto bolji kandidati i bolja jela jer im ovo više nije niti smiješno niti zabavno. Hoće li im se želje ostvariti, pogledajte u ponedjeljak u 20 sati na RTL-u kada je na rasporedu nova epizoda showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!”.

Komentiraj