Tri, dva, jedan – kuhaj! Korak do finala: Unatoč ljuski u jelu, Andrej i Marijan dobili su bod

Četiri para imala su 75 minuta za pripremu dva jelovnika, no nekima ni to nije bilo dovoljno da pred žiri donesu predjelo, glavno jelo i desert – u cijelosti i sa svim sastojcima iz recepata.

Anto i Antonio na kušanje nisu donijeli muffine jer ih nisu stigli ispeći na vrijeme. Čak im je i predjelo bilo nedovršeno jer su u tartaru nedostajale čak dvije komponente – kapari i mladi luk.

Andrej i Marijan radili su po istom receptu kao i Slavonci, no na kušanje su ipak donijeli tri tanjura i sve sastojke pa im je žiri progledao kroz prste i dodijelio prednost u ovom okršaju snaga, unatoč tomu što su u tartaru pronašli ljuskicu brancina.

Bada i Toca “borili su se“ protiv Morane i Domagoja istim jelovnikom, no velika količina soli u predjelu i glavnom jelu te žilavi svinjski file neuglednog izgleda, koji Matu Jankovića podsjeća na “ono što stavimo ispod stola kada se ljulja“, presudio je u Moraninu i Domagojevu korist.

U posljednjem krugu natjecanja ostale su još samo dvije utakmice. Bit će zanimljivo vidjeti omjer snaga između Andreja i Marijana te Morane i Domagoja koji na tablici imaju svaki po 2 boda, odnosno Bade i Toce protiv Ante i Antonija koji nemaju niti jedan osvojen bod.

Reci što misliš

Lost Password