MENI
kulinarski show

Tri, dva, jedan – kuhaj! Pažanin: “Nemojte izmišljati toplu vodu!”

“Kako da vam ja sad komentiram ovu hranu? Čili je uništio kompletno jelo. Nemojte izmišljati toplu vodu! Radite jednostavno, radite kako treba i bit će dobro”, komentirao je Pažanin jelo Diane i Sanje u kojemu je bilo previše čilija.

Po receptu čili uopće nije trebao biti na tom tanjuru, ali zbog nesporazuma između mame i kćeri te Špičeka, na kraju je potpuno prevladao.

“Čili je kriv! I Špiček je kriv! Sutra će valjda biti bolje…”, zaključile su Diana i Sanja koje odgovornost prebacuju na druge, a njihov bod preuzeli su Lea i Marko za bolje prirpemljenu teletinu s kroketima.

Antoni i Ivica također su ostali bez boda jer su Tajana i Otto napravili bolju svinjetinu s bulgurom i kupusom. Otto je uskočio na mjesto Tajanine partnerice Andreje, a izgleda da novopečeni kulinarski par dobro funkcionira jer su napravili najbolje jelo večeri.

“Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi”, pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.

Kandidati ni jučer nisu pretjerano oduševili žiri, ali pomak se ipak osjeti. Znači li to da nas danas očekuju prave gastro-delicije, saznat ćemo u novoj epizodi showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” u 20 sati na RTL-u!

Komentiraj