MENI
kulinarski show

Tri, dva, jedan – kuhaj! Koji se “otpisani” vraćaju u show?

Nakon pet selekcijskih krugova, sedam je parova dobilo zeleno svjetlo za nastavak natjecanja, a to su Nikolina i Otto, Martina i Ante, Robert i Ivan, Loreta i Ivana, Josip i Miroslav, Davorka i Vjekoslav te Jasna i Denis.

No, posljednji par, prijateljice iz Poreča, iznenada su odustale od natjecanja iz privatnih razloga stoga žiriju ne preostaje ništa drugo nego organizirati izvanredni desetoboj kako bi popunio četiri prazna mjesta za top 10 kandidata u drugom krugu!

Tako će se danas, 26. veljače na 321-trgu odigrati nesvakidašnji kulinarski turnir, u kojem će pet novih natjecateljskih parova ukrstiti kuhače protiv pet “starih” parova. Andro i Antonela, Ljiljana i Drago, Ružica i Barica, Lidija i Aleksandra te Ivana i Monika, sve redom kandidati koji su ispali u prijašnjim selekcijskim tjednima, dobili su priliku vratiti se u show. I sve što trebaju učiniti je napraviti ukusnije jelo od ostalih suparnika!

Natjecatelje na 321-trgu očekuje deset radnih jedinica i deset novih recepata. Kako bi borba između starih i novih natjecatelja bila poštena, novi će kuhati dva jela (toplo predjelo i glavno jelo s prilogom), dok će stari biti malčice pošteđeni i pred žiri će donijeti samo jedno jelo.

Svaki član žirija odabrat će jedan par koji zaslužuje ući u top 10. Hoće li Mateja Domitrović Sabo, Tomislav Špiček, Ivan Pažanin i Mate Janković dati „drugu šansu“ otpisanim natjecateljima ili će u nastavak kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” pustiti novajlije? Odgovore ćemo doznati već danas u 20 sati na RTL-u!

Komentiraj