Tri, dva, jedan – kuhaj! Tko su četiri nova natjecateljska para?

U drugi krug showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ odlazi samo 10 najboljih, a osam je mjesta još ostalo slobodno. Za njih će se ‘boriti’ četiri nova natjecateljska para koje ćemo upoznati već u ponedjeljak, 5. veljače u 21:15 sati na RTL-u.

Antonela Blažanović (26, Osijek, pravnica) i Andro Ostović (29, Feričanci, u blizini Našica, ekonomist po zanimanju) – polusestra i polubrat

Foto: RTL

Antonela i Andro upoznali su se prije deset godina i otad su nerazdvojni. Oboje su vrlo komunikativni i energični te obožavaju kuhati, kao i istraživati različite svjetske kuhinje. Ako se pita Antonelu, zdrava hrana će uvijek imati prednost ispred tradicionalne kuhinje, dok se Andro radije diči mesnim specijalitetima koje vrlo rado priprema za obiteljska slavlja. Antonela je diplomirana pravnica i make-up artistica, dok je Andro strastveni kvizoman koji je nastupao i u kvizu ‘Potjera’, kada je lovcu uspio ‘oteti’ pozamašnu svotu novca.

Ljiljana (56, Zadar, laboratorijska tehničarka) i Drago Draženović (67, Zadar, umirovljenik) – bračni par

Ljiljana i Drago u braku su sedam godina. Često kuhaju kod kuće, a najviše se raduju vikendima kada kuhaju za obitelj i prijatelje. Na njihovim se jelovnicima često može naći meso, ali i salate koje Ljiljana jako voli. Ideje za svoje jelovnike pronalaze na Internetu i u kuharicama, a Dragi je među najdražim kuharicama koje posjeduje, jedna stara iz Švicarske. Ovaj se bračni par, s jedne strane, pribojava nedostatku sata na setu, što bi im moglo stvoriti nervozu dok kuhaju, a s druge ih strane raduje susret s Tomislavom Špičekom. Žarko žele provjeriti je li Tomek isti kao i kada ga gledaju na televiziji.

Foto: RTL

Loreta Bačić (26, Zadar, PR i marketing specijalist) i Ivana Nemarić (32, Zadar, turistički tehničar) – prijateljice

Zabavne, entuzijastične, energične, ambiciozne s dobrim smislom za humor – to su Loreta i Ivana. Upoznale su se prije šest godina u blizini posla i od tada su nerazdvojne. Loreta smatra da je Ivana klasična djevica u horoskopu – fokusirani perfekcionist, dok je ona potpuna suprotnost te se zbog toga tako dobro slažu i nadopunjavaju. Vole internacionalnu kuhinju, pogotovo kuhinju Istočne Europe, a svakom stranom jelu uvijek dodaju malo dalmatinskog štiha. Obje su otkačene mlade mame, predane supruge i velike ljubiteljice pasa.

Foto: RTL

Robert Čudić (49, Pula, umirovljeni brodograditelj) i Ivan Curić (36, Pula, konobar) – prijatelji

Robert i Ivan prijatelji su već 15 godina, a povezale su ih dvije stvari – kuhanje i motori. Oni su istinski bajkeri koji ne mogu živjeti bez ‘vjetra u kosi’ i rado kuhaju na bajkerskim feštama po Istri i Kvarneru, pogotovo kada su velike količine mesa u pitaju i kada se pripremaju kotlić, čobanac, grah ili roštilj. Oboje su pravi kulinarski entuzijasti i vole eksperimentirati u kuhinji. Robert je nekoliko godina proveo na kruzeru kao ispomoć u kuhinji, a kod kuće je preuzeo brigu o obiteljskoj prehrani. Međutim, Robert velike nade polaže u Ivana, koji je u njihovom timu zadužen za prezentacijski dio tanjura.

Reci što misliš

Lost Password