MENI
kulinarski show

Tri, dva, jedan – kuhaj! Upoznajte četiri nova para koja traže prolaz u najboljih 10

Upoznajte “slučajne partnerice” na relaciji Jastrebarsko-Slavonski Brod, Majku i kćer iz Zagreba, te prijatelje iz Dalmacije i Slavonije

Sanja Stojković Jačmenica (49, Zagreb, ekonomistica i vlasnica tvrtke) i Diana Jačmenica (23, Zagreb, studentica Ekonomskog fakulteta) – majka i kći

Sanja i Diana vrlo su bliske i svaki slobodni trenutak rado provode zajedno. Imaju čak i zajedničke hobije – odlazak u teretanu, vožnju biciklom i kuhanje. Sanja je strastvena obožavateljica showa, pratila je sve sezone, ali nikada nije imala hrabrosti prijaviti se. Ovaj je put našla savršenu osobu s kojom će kuhati na 321-trgu – svoju kćer Dianu. Sanja je vrsna kuharica, velika poznavateljica tradicionalne kuhinje, iako se ne libi eksperimentirati. Diana je, pak, za razliku od majke, sigurna u svoje umijeće u pripremi tijesta i svakojakih vrsta deserta.

Foto: RTL

Tajana Konrad (27, Slavonski Brod) i Ana Lugina (26, Jastrebarsko, studentica) – slučajne partnerice

Tajana se u show prijavila s najboljom prijateljicom i vjenčanom kumom, Andreom Čošagić iz Slavonskog Broda, koja je iznenada bila spriječena sudjelovati u showu. Kako bi si ispunila želju i pred žirijem pokazala što sve zna i umije za štednjakom i pećnicom, Tajana je pronašla novu „partnericu u zločinu“. Zajedno s Anom Lukinom pokušat će osvojiti nepce žirija svojom kombinacijom slavonskih i zagorskih jela. Obje vole kuhati i vjeruju da se i najgoreg neprijatelja može pridobiti ukusnom večerom.

Foto: RTL

Ivica Horvat (29, Trogir, konobar) i Antoni Vejić (32, Trogir, konobar) – prijatelji

Ivica je rodom iz Požege, a Antoni iz Livna, no upoznali su se u Trogiru. Obojica su energični, pričljivi i šaljivi, obožavaju nove izazove i avanture. Priznaju da nisu veliki kulinarski entuzijasti već da znaju nešto više od osnove kuhanja. Međutim, prijatelji često hvale Ivičine i Antonijeve delicije i upravo ih je to potaklo da se prijave u show ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Kao i svi natjecatelji, žele naučiti nešto novo i dobro se zabaviti u showu.

Foto: RTL

Lea Levaković (20, Rokovci u blizini Vinkovaca, farmaceutski tehničar) i Marko Štefanac (24, Andrijaševci u blizini Vinkovaca, student Poljoprivrednog fakulteta) – prijatelji i kolege s fakulteta

Za Marka uistinu vrijedi izreka ‘treća sreća’. Već je dvaput ispunjavao prijavu za show i zamalo je odustao prijaviti se i treći put jer nije mogao naći partnera u kuhanju. No, tu je „uskočila“ njegova dugogodišnja prijateljica Lea, koja obožava kuhati, pogotovo za prijatelje. Oboje će radije pripremiti jela svjetskih kuhinja, poput tajlandske, meksičke i talijanske, nego domaća, tradicionalna jela. I dok će Lea biti zadužena za maštovitost i kreativnost u pripremi zadanih recepata, Marko se veseli što će više pažnje posvetiti dekoraciji njihovih tanjura.

Ne propustite novu epizodu kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” od ponedjeljka, 12. veljače u novom treminu od 20 sati na RTL-u!

Komentiraj