MENI
kulinarski show

Tri, dva, jedan – kuhaj! Već se lagano razmišlja tko ide u dvoboj

Natjecatelje večeras očekuje još jedno neizvjesno kuhanje na 321-trgu jer, što se bodova tiče, timovi nikada nisu bili toliko bliži jedno drugome.

U novom nastavku showa pred natjecateljima je puno posla – kuhaju jelovnike u tri slijeda prema zanimljivim receptima, a pritom razbijaju glavu o sljedećem kuhoboju. Naime, u ovom okršaju timova šefovi se neće moći osnoniti na tablicu s bodovima, već će morati samo donijeti tešku odluku koga pustiti u dvoboj.

“Ne znam kako će ovaj put šefice našeg tima izabrati za kuhoboj jer nemamo klasične bodove koji jasno kažu tko je koliko skupio ovaj tjedan. A k tome je i jako uzak izbor, tako da ćemo o tome kad dođe vrijeme. Iako se bojim da će nas poslati u duel jer smo mlađe, a Davorka im je vršnjakinja”, otkriva Barbara te dodaje u šali da će se pokušati umiliti Ružici i Barici – jednim pranjem suđa ili masažom dok se kuha!

“Tko bi mogao biti u duelu? Ne znamo još… Oba su para već bili u čak dvaput duelu! Ma, ja kažem da je najbolje igrati par-nepar pa u kuhoboj poslati onaj par koji izgubi… Ili vući šibice! Svejedno, samo neka bude fer…”, sa smiješkom progovara Ružica koja šefove tima “Zlatno prase” taktičarima. Uvjerena je da će Nikolina i Otto u kuhoboj poslati jake suparnike, a slabije ostaviti u timu.

“Stavili smo se u poziciju – tko bi nas izbacio da je na našem mjestu”, otkriva Nikolina svoju taktiku, a koju opet može uzdrmati današnji rezultat kuhanja jer Josip i Miroslav pripremaju desert, a Loreta i Ivana glavno jelo.

Jesu li natjecatelji previše razmišljali o kuhoboju, a premalo o jelovnicima? Kakvu su odluku donijeli gosti restorana – koji je tim uspješniji u “srazu restorana“? Odgovore otkriva novi nastavak kulinarskog showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!”, večeras u 21:30 na RTL-u!

Komentiraj