Kerum će graditi garažu i Kongresni centar na Starom placu, a tunelom spojiti Istočnu i Zapadnu obalu

Željko Kerum, kandidat HGS-a za gradonačelnika Splita, predstavio je u srijedu u 12 sati svoje zamjenike na Starom placu.
Kandidat za splitskog gradonačelnika, Željko Kerum, predstavio je svoje zamjenike za gradonačelnika Juru Šundova i Davora Grčića.
Predstavljanje je održano na Starom Placu kojeg je Kerum proglasio najvećim potencijalom Splita i gdje planira raditi garažu te Kongresni centar, a planira tunelom spojiti Istočnu i Zapadnu obalu.
Kerum je uz 15 pratitelja prošetao središtem Splita, krenuvši od starog Hajdukovog igrališta, gdje je najavio kako planira napraviti kongresni centar na 3,4 etaže s parkingom ukoliko ga se izabere za gradonačelnika, donosi Vijesti.rtl.hr.
“Krećem čim me se izabere, takav sam, tako radim. Ovi drugi što se kandidiraju rade u banci, pišu križaljke, čuvaju kipove, rade po šalterima, a čujem da i tu nisu najbolji, oni to i ne znaju kako privesti. Ja sam željan posla, željan da napravim nešto za ovaj grad. Split je pun potencijala, i ljudskog i onog u građevinama. Moji zamjenici Jure Šundov i Damir Grgić Gaga pravi izbor za realizaciju toga. To su radilice, motori koji će pokrenuti “brod”, Ja sam kapetan Splita. Od ovog mjesta, gdje stojim, napravit će se tunel do hotel Bellevue, odnosno do stare fontane na Rivi. Obnovit ćemo i fontanu, bez obzira na to što je dio građana za fontanu, a dio protiv”, obećao je Kerum okupljenim građanima i novinarima.

Komentiraj