LAGANINI LOUNGE BAR & FISH HOUSE Vrhunska zabava, hrana i opuštanje na jednom mjestu (FOTO)

Ljeto je stvoreno za uživanje na otvorenom. Savršeno mjesto za bijeg od vrućina, gužve, stresa i svakodnevnice zasigurno je Laganini, Lounge bar & Fish house na Palmižani, otok Hvar.

Prostranost, jedinstven ambijent okružen prirodnim okolišom, moderni dizajn interijera koji omogućuju da se sjedinite s prirodom, dovoljan su razlog da preko vikenda ili godišnjeg odmora posjetite ovaj poznati ugostiteljski objekt.

Uživajte u nesmetanom pogledu na predivnu uvalu dok ulazite u kristalno čisto more ili dok birate između široke palete pažljivo odabranih hrvatskih vina. Ukoliko vam je draže izležavati se na plaži, rezervirajte VIP kabanu te se odmarajte uz šampanjac i neodoljive zvukove svjetskih DJ-eva. Dok upijate zrake sunca, ne zaboravite isprobati neko od vrhunskih jela iz radinosti svjetski poznatog šefa kuhinje, Hrvoja Zirojevića. Ponudu jela pogledajte u našoj fotogaleriji.

Dizajnom, okusom i mirisom, zadovoljit će i najzahtjevnija nepca.

To je samo ukratko o Laganini Lounge bar & Fish house na Palmižani. Za potpuni doživljaj rezervirajte svoju kartu za otok Hvar i posjetite ovaj raj na zemlji. Više o tome na njihovim Facebook i Instagram profilima:

Radno vrijeme lokala: 10 – 01

Informacije i rezervacije na telefon: 091/174-4976

Ukoliko dosad niste posjetili Laganini Lounge bar & Fish house ili želite vidjeti koji su noviteti ovo ljeto, “prošetajte” se virtualnim putem koji prikazuje izgled objekta za svih 360 stupnjeva.

Samo kliknite na link ispod i turneja kreće:
Http://virtualtour.at/tours/laganini2016.html

(promo)

Komentiraj