Dio glumačke ekipe Robin Hooda predvođene Jamie Foxxom popodne sletio u Dubrovnik

Redovnim letom iz Budimpešte stigao je Jamie Foxx, koji će glumiti ulogu ”Little Johna”, a s njim je stigao i izvršni producent E. Bennett Walsh

Dio glumačke ekipe filma ”Robin Hood”, koji će se u sljedeća dva tjedna snimati u Dubrovniku, predvođene Oscarovcem Jamiejem Foxxom, sletio je u petak u Zračnu luku Dubrovnik.
Redovnim letom iz Budimpešte stigao je Jamie Foxx, koji će glumiti ulogu ”Little Johna”, a s njim je stigao i izvršni producent E. Bennett Walsh, koji će zajedno s redateljem Ottom Bathurstom sutra u hotelu Argentina održati konferenciju za medije u društvu ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek i ministra turizma Garija Cappellija.
Očekuje se i dolazak Jamiea Dornana koji ima ulogu Willa Scarleta, a Robina Hooda utjelovit će mladi Taron Egerton.
 
Dubrovnik će u filmu predstavljati srednjovjekovni grad Nottingham. Snimanje počinje 20. veljače i trajat će do 6. ožujka, a odvijat će se na dijelu Straduna, u Posatu, istočnom ulazu u Grad odnosno Vratima od Ploča, Trgu oružja, u Ulici sv. Dominika, Ulici kneza Hrvaša te Vratima od Buže.
Film režira Otto Bathurst, a jedan od producenata filma je i slavni glumac Leonardo DiCaprio, koji bi prema neslužbenim informacijama također trebao doći u Dubrovnik.
Budžet za ovaj film je 90 milijuna dolara, a dodatnih 100 milijuna uložit će se u njegovu promociju.

Komentiraj