12 atraktivnih fotografija

“40 godina na stadionu Poljud”: Hajduk predstavio novi kalendar, danas kreće prodaja

Danas u prodaju kreće službeni kalendar HNK Hajduk.

Tema ovogodišnjeg kalendara je “40 godina Hajduka na stadionu Poljud (1979. – 2019.)” sa 12 atraktivnih fotografija Poljuda i prvotimaca.

“Gradski stadion, izgrađen 1979. godine, u prelijepom dijelu grada, Poljudu. U svoj svojoj raskoši, u obliku školjke, uklapa se, bas kao da je tu od davnina, u vizure mediteranskog miljea, do kojeg gotovo dopiru morski valovi. Arhitektonski je to objekt koji funkcionalnošću i tehničkim značajkama spada u vrh svjetskih standarda i ponosno se može nositi sa stadionima izgrađenim diljem svijeta. Tu su se smjenjivali brojni događaji, susreti sportaša Mediterana, obarali rekordi u atletici, tu je Hajduk ugošćavao europske i svjetske momčadi. Tu se navijalo, tu se radovalo i tugovalo, jer Hajduk ima temperamentnu navijačku publiku, mediteranski otvorenu, prkosnu”, poručili su iz Hajduka.

Sve ostale zanimljivosti vezane uz najljepši stadion u Hrvatskoj možete od danas pronaći u novom Hajdukovom kalendaru.

Predstavljamo kalendar HNK Hajduk za 2019.: “40 godina Hajduka na stadionu Poljud!” ?➡️?4️⃣0️⃣❤️? #kalendar2019➡️…

Objavljuje HNK Hajduk SplitPetak, 7. prosinca 2018.

Kalendar će se prodavati po cijeni od 40 kuna te danas kreće ekskluzivna prodaja u Tommy prodavaonicama. Popis Tommyjevih prodavaonica u kojima možete kupiti novi kalendar možete pogledati – OVDJE.

Od srijede 12. prosinca kalendar se može pronaći i u Fan shopu Poljud i Fan shopu Grad, na službenom web shopu Hajduka, u prodavaonicama Cro fan shop te na prodajnim mjestima Tiska.

Komentiraj