u zenti

AL’ SU POGODILI: Hajduk osvojio NH kviz, počela proslava rođendana kluba

“Hajduk osvojio titulu” mogao je biti klikbejt naslov ovog teksta, ali to bi bilo pokvareno.

Da, ekipa Hajduk, sastavljena od djelatnika i suradnika kluba, dosta uvjerljivo je odnijela pobjedu na jučerašnjem sada već tradicionalnom pub kvizu Našeg Hajduka u Zenti. Sudjelovale su ukupno 24 ekipe, bilo je tu i respektabilnih timova s drugih sportskih kvizova, ali Hajduk je premoćno pobijedio.

Doduše, već prije kviza se pronio glas kako su se pojedini zaposlenici kluba stvarno spremali za kviz. Pregledavali povijesne monografije, čitali knjige s podacima i slične stvari. Tako su dokazali da samo radom se može naprijed. Ne možemo nego i ovim putem čestitati ekipi Hajduka, stvarno su pokazali impresivno znanje.

Sam kviz je bio malo neujednačeniji nego prvi put, odnosno, drugi dio kviza s takozvanim slobodnim pitanjima bio je zamjetno teži od prvog dijela, koji je možda čak bio i prelagan. No, to tako uvijek bude s kvizovima, teško je pogoditi pravi omjer težine i zabavnosti. Ipak, posebne pohvale zaslužuje igra asocijacija, genijalni su pojmovi bili smišljeni. Evo, pitalica za sve, što je rješenje na pojmove Ante Miše, Žilina, Davor Pavić, Iko Buljan? Odgovor će biti na kraju teksta.

GALERIJA Hajdukovci pobijedili na kvizu: Pogledajte tko je sve sinoć testirao znanje o povijesti kluba

Uglavnom, vesela atmosfera bila je i ovaj put, još jednom pohvale ekipi iz Našeg Hajduka na organizaciji. Čak ni bura, koja je na početku kviza divljački udarala u zatvorenu terasu Zente nije kvarila raspoloženje ni najmanje. Ovim događajem tako je otvoren program proslave 109. rođendana Hajduka. Stvarnog rođendana, ne izmišljenog i preuzetog od drugih klubova.

I Jurica Gizdić je sinoć ispred Hajduka pozvao sve da dođu na utakmicu protiv Lokomotive, za koju se sprema poseban program. Trebao bi biti dobar program, tim pod Igorom Tudorom izgleda obećavajuće, tako da se čini kako bi subotnje popodne za ljubitelje Hajduka moglo biti svečano, veselo i zanimljivo. Eto, to je i naša preporuka za vikend izlazak.

I za kraj, onaj odgovor je “al’ smo pogodili”.

Komentiraj