u hotelu panorama

Hajdučka Bila noć u Zagrebu 19. listopada

Zagrebački Hajdukovci ponovno spremaju feštu. Kao i proteklih godina, Društvo prijatelja Hajduka u Zagrebu organizira Bilu noć, a i ove godine su u hotelu Panorama, 19. listopada.

Dan prije utakmice s Lokomotivom u Kranjčevićevoj, što je osiguranje da će taj dan i čitav prvi tim biti u glavnom gradu Hrvatske.

“Ove godine se poklapa i 70. obljetnica djelovanja Društva prijatelja Hajduka u Zagrebu, tako da će i to biti jedan od motiva proslave. Glavni gosti bit će, naravno, uprava i igrači Hajduka, a kao i do sada očekujemo naše prijatelje ‘po klubu’ iz čitave Lijepe naše, ali i inozemstva. Za onaj zvukovni dio zabave zadužen je Alen Nižetić, a dodatni dalmatinski štih pojačat će i drugi glazbeni gost – klapa Stine”, ispričao nam je u dahu Luka Šimunić, tajnik DPH Zagreb, Hajdukovcima u Zagrebu već godinama poznat kao ” Luka Bibinjac”.

I sam početak fešte će biti slavljenički orkestriran, jer počinje u 19.49 sati, simbolizirajući tako godinu u kojoj su navijači Hajduka u Zagrebu odlučili osnovati DPH. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako će ove godine biti i brojnih iznenađenja za sve goste, ali organizatori to za sada pomno čuvaju.

Za sve one koji će doći sa strane, program će se nastaviti i sutradan, gdje na nekoliko stotina metara udaljenoj Kranjčevićevoj Hajduk gostuje Lokomotivi, klubu već godinama poznatom i po posprdnom nazivu “sestrica”. Za sve one koji misle da bi ovo mogao biti zanimljiv događaj za pohoditi, iz DPH Zagreba poručuju da im se slobodno jave preko Facebooka za dodatne informacije i rezervacije.

Komentiraj