ISTRA DUGO NE ZNA ZA POBJEDU

Hajduk danas juriša po novu pobjedu

Nakon prolaska Oleksandrije u Europskoj ligi, Hajduk će danas u 21 sat ugostiti Istru 1961 u okviru četvrtog kola MAXtv Prve lige.

Dva protivnika u potpuno različitim ozračjima dočekuju današnji susret. I dok Hajduk trese lagana euforija zbog prolaska u Europi, Istra nastavlja katastrofalni učinak iz prošle sezone kada su se od ispadanja u niži rang spasili tek kroz dodatne kvalifikacije.

U međuvremenu su promijenili trenera, Andreja Panadića zamijenio je Goran Tomić, ali ne i stare navike pa su i ovu sezonu otvorili s dva poraza i jednim remijem. Inače, Istra za prvoligašku pobjedu ne zna ogromnih 26 utakmica, a zadnja tri boda upisali su 17.10. prošle godine pobjedivši Osijek.

Hajduk je u novu sezonu ušao s dvije gostujuće pobjede, protiv Cibalije i Splita s tim da momčad Marijana Pušnika u srijedu očekuje i derbi protiv Dinama.

Što se međusobnih ogleda tiče, Hajduk je slavio četiri, a Istra dva puta, oba na domaćem stadionu. Inače, dvoboji ova dva kluba redovito su vrlo efikasni sa prosjekom od više od tri gola po utakmici.

Večerašnji ogled suditi će Dario Bel iz Osijeka, a pomoćnici će mu biti Dalibor Conjar i Marijan Tomas, dok je Četvrti sudac Dalibor Mlakar iz Zagreba.

Komentiraj