Pobjeda Hajduka

Hajduk gazi dalje: Tri gola Lokomotivi za treću pobjedu u nizu

Hajduk je u trećem kolu HNL-a na Poljudu večeras pobijedio Lokomotivu 3-0 i tako ostao na savršenom učinku u domaćoj ligi, s tri pobjede i bez primljenog gola.

Utakmica se igrala u pravoj južnjačkoj atmosferi, preko 15 tisuća navijača došlo je na Poljud, Torcida je pripremila vjerojatno najkompliciraniju koreografiju ikad povodom proslave Oluje, a ako pričamo o njihovim koreografijama, onda je jasno da to nije mala stvar.

Obično momčad Hajduka u takvim prigodama ne odradi ono što bi trebala, ali danas su bili na visini zadatka. Doduše, dugo je trebalo za probiti blok gostiju, imali su i momci iz filijale svoju prigodu, pogodili su vratnicu, a odmah nakon toga i promašili prazna vrata, ali onda je stvari u svoje ruke preuzeo novak u momčadi, Nigerijac Eduok, koji je s dva prodora riješio pitanje pobjednika.

Prvo je prošao po lijevoj strani i idealno poslužio Caktaša na desetak metara od gola gostiju, koji je pogodio malu mrežicu za vodstvo, a samo nekoliko minuta kasnije je opet prošao, a onda sam proparao mrežu vratara Grbića za 2-0. Konačan rezultat je postavio Nejašmić, prekrasnim golom s dvadesetak metara.

GALERIJA: Pogledajte spektakularnu koreografiju na Poljudu

Hajduk nakon tri kola drži sam vrh tablice s tri pobjede, a sljedećeg vikenda gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Komentiraj