kup Hrvatske

Hajduk gostuje u Petrinji: Vodstvo kluba posjetilo imenjaka iz Sela

Nogometaši Hajduka u šesnaestini finala Hrvatskog kupa danas od 15.30 sati igraju protiv trećeligaša Mladosti na Gradskom stadionu u Petrinji.

Trener Burić odlučio se na sljedeći sastav: LjubićDolček, SvatokVuškovićBašić, JurićHamzaKalikTeklićJakolišJradi.

Mladost iz Petrinje momčad je koja se natječe u 3. HNL – Središte i trenutno zauzima treću poziciju na tablici. Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin, a pomagat će mu Goran Pataki i Dejan Berger. Igra se jedna utakmica, u slučaju neodlučenog rezultata igraju se produžeci, a ako ni nakon toga ne bude pobjednika, pristupit će se izvođenju jedanaesteraca.

Spomenimo da su predstavnici Hajduka ranije jutros uz malu pomoć DPH Sisak, posjetili ŠNK Hajduk Sela, amaterski klub koji se nalazi nedaleko od Siska, koji je osnovan 1946. godine pod nazivom NK Radost Sela, a 1958. godine promijenili su ime po uzoru na HNK Hajduk.

Bijele su u ime ŠNK Hajduk Sela dočekali predsjednik kluba Tomislav Piškor, tajnik Davor Drvodelić, trener mlađih uzrasnih kategorija Lucijan Vesely i kapetan seniorske momčadi Dino Zbačnik.

Predsjednik Uprave Marin Brbić, predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović te članovi Nadzornog odbora Marko Mustapić i Tin Laušić su uručili prigodne poklone predstavnicima kluba iz Sela.

Komentiraj